ALINA GORGHIU, avertisment pentru PSD: Se va termina foarte urât

| 07 mar, 16:33

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a criticat sambata, la Tulcea, atitudinea PSD privind votul prin corespondenta, sustinand ca, daca aceasta se va mentine, social-democratii vor fi sanctionati.

"Se va termina extrem de urat pentru PSD, daca se va opune in continuare la votul prin corespondenta. Nu vreau sa cred ca nu au inteles nimic din alegerile din noiembrie 2014. PSD are aceeasi autosuficienta si aceeasi bataie de joc la adresa diaspora. Nu vreau sa cred asa ceva, dar, zi de zi, premierul ma contrazice", a declarat Gorghiu.

Co-presedintele PNL a acuzat PSD de "furt calificat", deoarece ar refuza sa elaboreze legislatia pentru votul prin corespondenta si le-a cerut romanilor din diaspora sa se implice pentru adoptarea acestui proiect de lege. "Astazi, sunt in fata unui furt calificat al PSD, pentru ca, desi prezideaza Comisia parlamentara de cod electoral, refuza sa elaboreze legislatia ce tine de acest vot prin corespondenta.

PNL, prin reprezentantii din comisie, a solicitat de mai multe ori sa se redacteze aceasta lege, dar refuzul a fost constant, iar de data aceasta le cerem tuturor celor din diaspora sa participe la elaborarea proiectului pentru a putea sa-l introducem in Comisia de cod electoral si sa fortam PSDsa accepte un mijloc de vot, cum este votul prin corespondenta, care inseamna respect fata de Constitutie, respect fata de legile din Romania, respect fata de drepturile fundamentale ale oricarui roman din tara sau strainatate", a spus Gorghiu.

Ea a amintit ca reforma electorala este una dintre cele mai importante mize ale PNL in aceasta sesiune parlamentara. "Orice propunere privind votul prin corespondenta este ignorata. Acum societatea civila participa la lucrari, dar conducerea comisiei cu greu a acceptat acest lucru, iar societatea civila nu poate initia un proiect de lege. Eu si dl. Vasile Blaga ne-am vazut cu asociatia Politica fara frontiere si i-am provocat sa participe activ la elaborarea acestui proiect de lege", a adaugat Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL s-a intalnit sambata la Tulcea cu membrii partidului, urmand sa participe si la dezbaterea "Promovarea rolului femeilor din comunitatea tulceana" initiata de organizatia judeteana de femei a partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 08:14
Adam
Afacere tip franciza
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
07 mar, 20:53
tyrex
Tampita asta iar se trezeste vorbind. A apucato grija acum de diaspora sa-i mai atate ca acum cateva luni sa urle aiurea prin fata ambasadelor sa ne facem de rahat in continuare.Sub dictatura fascista a lui bashinescu unde au fost mai putine centre de votare la alegerile prezidentiale ( furate ca in codru de matrozul chior) au fost suficiente diapsora nu a mai tipat ,apoi desi au fost mai multe surpriza nu au mai fost suficiente. In plus unde a fost diaspora cand se taiau salariile, pensiile, se dubla TVA-ul si CAS-ul , se inchideau spitalele si se fura ca in codru in frunte cu kurva de Udrea si alcoolistul national? Atunci nu-i durea de tara si de romani? I-a apucat subit grija de soarta tarii. Acum si panarama asta mai vrea niste voturi de la diaspora sa puna mana pe ciolan si a inceput cu periatul si amenintarile ,partid de golani , tradatori si kurve.Dispari hoasca naibii ca ti-am mai spus ca esti urata ca moartea si proasta ca noaptea.
07 mar, 18:04
kermit
Orgasm politic ...
Inca o " Canterimista" cu viziuni particulare a ajuns sa se creada "Punctul G " al Pamantului. Nonvalori de teapa lui Ponta sau Gorghiu au ajuns in pozitii importante in stat si in politica ... Groaznic viitor pentru natia asta batuta de soarta ....
07 mar, 17:35
Alexandru Valeriu Pantelimon
In preajma zilei de 8 martie ii fac o urare ; sa invete sa respecte cel mai mare partid din Romania - partid de 40% si nu de 20% ,in cel mai fericit caz cu sustinerea PSD in 2012 . (nu luam in calcul diversiunea din 16 nov. la fel de funesta si imorala ca 7 nov. in istoria universala).
07 mar, 21:58
giohnn
subscriu
08 mar, 11:24
dracon
partide
Pantelimoane stii vorba aia : multi , multi dar prosti ,maria ta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ