Alina Gorghiu, despre propunerea PSD: Sunt sigură că președintele va avea o propunere de premier distinctă

| 09 noi, 20:13

Copreședintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat convinsă luni seara că președintele Klaus Iohannis va avea o propune distinctă de premier față de cea avansată de PSD.

Citeşte şi: Consultări la Cotroceni. PSD îl propune pe Liviu Voinea premier. PNL: Suntem de acord cu un Guvern tehnocrat

"Sunt sigură că președintele va avea o propunere distinctă (de premier — n.r.) de cea a PSD, ca să eliminăm orice fel de dubiu", a spus Gorghiu, la Palatul Cotroceni.

La rândul său, copreședintele PNL Vasile Blaga a comentat propunerea de către PSD a lui Liviu Voinea pentru funcția de premier.

"Dl Voinea nu a fost în stare să gestioneze bugetul și până și PSD l-a dat afară. Cum o să gestioneze Guvernul României?", a spus Blaga.  

Citeşte şi: Liviu Dragnea spune cum a reacţionat Iohannis la propunerea PSD ca Liviu Voinea să fie premier

El a subliniat că PNL nu va vota niciodată în Parlament un premier propus de PSD.

"Nu o să votăm niciodată un premier propus de PSD. Suntem în opoziție cu PSD, asta înseamnă opoziție", a completat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 09:48
ion ion
DA dna Gorghiu fara PSD astia maresc PIBUL vedeti ca aveti un senator pe la Atena care in zi de doliu sarbatoreste voiniceste victoria strazii asupra arsilor.Poate ala e bun de PREMIER>le are cu restaurantele ca Base.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ