Alina Gorghiu: Meciul încă se joacă. Nu renunţăm la formarea unei majorităţi pentru Cioloş

| 11 dec, 21:13

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, imediat după închiderea secţiilor de votare, că "meciul încă se joacă" şi partidul nu renunţă la formarea unei majorităţi parlamentare pentru susţinerea lui Dacian Cioloş ca premier.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis colegilor săi, în primul discurs după publicarea datelor exit-poll-ului CURS - AVANGARDE, să fie în continuare atenţi la numărarea voturilor. Liderul liberal a menţionat că mandatul viitorilor parlamentare PNL va fi unul greu.

''Mesajul pe care vrea să-l dau este unul de atenţie până în ultima secundă. Le mulţumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine în această campanie electorală. Mandatul celor care vor intra în Parlament nu este deloc unul uşor, e o răspundere mare pe care şi-o asumă, este un drum pe care am pornit împreună, un drum cu o echipă nouă, un drum pe care Partidul Naţional Liberal încearcă să-l facă în continuare cu altfel de paradigmă de a face politică'', a spus Alina Gorghiu.

Tag-uri: Alina Gorghiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ