Alina Gorghiu: Singurul pact pe care Ponta trebuie să-l propună e cel pentru respectarea legii

| 15 ian, 15:03

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, joi, referindu-se la propunerea premierului Victor Ponta privind un pact pentru cultura, ca singurul pact pe care acesta e necesar sa-l propuna este cel pentru respectarea legii si a statului de drept, potrivit Agerpres.

"In legatura cu noua propunere a domnului Victor Ponta privind un pact pe cultura, consider ca singurul pact pe care presedintele PSD, Victor Ponta, e necesar sa-l propuna este domnului prim-ministru, Victor Ponta, si acesta trebuie sa fie Pactul pentru respectarea legii si a statului de drept", a precizat Gorghiu, pe Facebook.

In acest context, Alina Gorghiu a dat ca exemplu "refuzul" Guvernului de a organiza alegeri partiale, lucru pe care l-a caracterizat drept "un abuz grav".

Potrivit liderului liberal, in acest moment exista 26 de mandate de primar, 6 mandate de parlamentar, 3 mandate de presedinte de consiliu judetean, toate vacantate, dar si 2 consilii locale dizolvate.

"In cazul a 14 primarii, a doua cazuri de parlamentari si a unui consiliu judetean, Guvernul a incalcat deja legea, refuzand sa organizeze alegeri partiale in termenul legal de 90 de zile. Inainte ca domnul Victor Ponta sa mai propuna vreun pact, altul decat cel de a intra in legalitate si de a respecta statul de drept, revin cu solicitarea adresata Guvernului de a organiza cat mai urgent alegerile partiale. Situatia electorala a PSD, din acest moment, nu poate fi mai presus de aplicarea literei si spiritului legii", a precizat Gorghiu.

CITESTE SI Ponta: Anul 2015, un moment prielnic pentru semnarea unui acord politic privind cultura

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 16:55
Marcela
Caraghioasa! II sta foarte rau cu noua atitudine incrancenata, cu dintii inclestati, pe care o ia mai nou nimenea asta. Clar, e rau de inaltime si delir de grandoare. Sa-si faca ordine in primul rand in viata sa, in PNL si in noul PNL caci tara nu are nevoie de anarhie, asa cum este ceea ce ,vezi doamne, conduce ea.
15 ian, 16:50
liviuioan
-SINGURATATE---MIHAI EMINESCU
# Cu perdelele lasate , / Sed la masa mea de brad , /Focul palpaie in soba , /Iara eu pe ganduri cad .------Cateodata...prea arare.../ a tarziu cand arde lampa , / Inima din loc imi sare / Cand aud ca suna cleampa.... #-------Si bicicleta era galbena--

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ