Alina Gorghiu: Trebuie să rezolvăm problema condițiilor din închisori

| 18 mar, 16:17

Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de facebook că problema condițiilor din penitenciare trebuie rezolvată.

În contextul ședinței de Guvern săptămânale în care s-a decis alocarea unei sume din Fondul de rezervă pentru penitenciare,  Gorghiu și-a exprimat speranța că problema spitalelor și alocației pentru copii să devină priorități pentru Executiv.

„Cabinetul Ponta a decis, astăzi, alocarea unei sume din Fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului, pentru penitenciare. Sunt de acord că trebuie să rezolvăm problema condițiilor din închisori. E important să stabilești, însă, corect prioritățile de finanțare, mai ales atunci când e vorba de fondul de rezervă al Guvernului. Sper ca, în cel mai scurt timp, spitalele din România și majorarea alocației de stat pentru copii să devină o urgență cel puțin la fel de importantă pentru Guvernul Ponta precum situația din sistemul penitenciar”, a scris Gorghiu pe pagina de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ