Alina Gorghiu: Vom discuta cu UNPR şi UDMR despre o moţiune de cenzură

| 19 aug, 11:08

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că după ce va începe sesiunea parlamentară, PNL va iniţia discuţii cu UNPR, UDMR şi "cu cine doreşte" pentru o moţiune de cenzură, pentru a sancţiona Guvernul care merge "cu căruţa din gard în gard".

"O să avem consultări cu colegii noştrii de la Parlament, cu UNPR, cu UDMR, cu cine mai doreşte. Cu toată lumea am discutat şi pentru moţiunea anterioară, pentru că majoritate parlamentară în formula actuală a Parlamentului României nu ai cum să o obţii decât discutând şi cu UDMR ş cu UNPR şi cu partidul domnului Fenechiu şi cu domnul Geoană cu care avem acea discuţie începută", a spus Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că discuţiile vor fi iniţiate după ce începe sesiunea parlamentară, respectiv la 1 septembrie. "Nu s-a discutat despre Guvern şi nu vrem să punem deloc carul înaintea boilor, vom discuta de moţiune când va fi cazul, despre majoritatea parlamentară care să o susţină când va fi cazul. În momentul acesta nu am iniţiat aceste discuţii, o vom face probabil după ce începe sesiunea parlamentară, vom lua decizia politică de sancţionare aceastui Guvern care, din nefericire, din gard în gard merge cu căruţa", a mai spus Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ