Am aflat care-i chixul care le-a stat în gât lui Băsescu și Macovei

| 01 feb, 2014

Se spune că minciuna are picioare scurte.

E important de ținut minte căci toată distinsa adunare coagulată cam alandala în jurul autocratului Băsescu, căruia i se cam citește acum disperarea în ochișorii aceia, vor să ne convingă despre noul Cod Penal și noile proceduri că, deh, a fost doar o eroare, am greșit, consilierii nu și-au făcut treaba etc.

Când nici asta nu ține, se recurge la metoda tradițională: hoțul strigă hoții, deci USL este de vină că Boc, Băsescu și ai lui au impus, cu forța aproape, un Cod Penal și niște proceduri de care chiar ei sunt înspăimântați, acum că le ajunge funia la par și se termină cu lătratul vitejesc de dincoo de gard.

Asta chiar este amuzantă, cum este Victor Ponta de vină, căci la vremea aceea a fost în nu-știu-ce-comisie pe tema Codului Penal, o comisie desigur care și-a expus părerile și a fost ignorată cu boltă de ”marinarele” cu os domnesc, de la Cotroceni.

Probabil că și lor li s-a părut treaba prea cusută cu ață albă, plus că din prudență, n-ar prea dori să-l stârnească iar pe Ponta, căci s-a văzut că premierul nu ține la miștouri, așa că au aruncat pisica moartă în curtea lui Predoiu. Da, domnule, Predoiu e maurul și după ce vom fi dat toată ciocolata pe el, maurul poate să se care. Așa că l-au ridicat pe bietul tehnocrat, care avea în guvernul de tristă amintire cam tot atâta autoritate câta avea și Boc în fața lui Băsescu, la rangul de Scaraoțchi suprem, responsabil și pasibil de pedeapsă nu numai pentru însăilările acelea juridice care îi cam strâng acum în spate, dar și pentru orice altceva care n-a mers bine în zece ani de dat borșul pe gura și pe nasul națiunii ”pentru că Băsescu”.

Așteptăm cu real interes și incontestabil amuzament să aflăm că Predoiu e vinovat pentru tot sângele vărsat, pentru pensionari și profesori, pentru spitalele scoase din priză, pentru frigăruia de Kobe din farfuria lui MRU, pentru moșiile și sinecurile fetițelor prezidențiale, pentru Blejnar, Ridzi și chiar, de ce nu, pentru procesul de porc cu fasole pentru care fostul premier Năstase nu are decât să ne oblige pe toți să plătim, prin CEDO.

Dar nu toată lumea are memoria așa scurtă precum ar dori autocratica figură de la Cotroceni. Atât Codul Penal cât și noile proceduri au ridicat nori de praf, la vremea aceea, diversele asociații dându-și practic unii altora clanța din mână, tot bătând drumurile spre Măreția Sa Băsescu, stăpân vremelnic peste România. Toți îi cereau atunci să reconsidere și să nu promulge noul Cod Penal, dar el tot l-a promulgat.

Numai dacă ne aducem aminte câtă ploconeală și lobby s-a executat pe lângă preaneînduplecatul Băsescu, pentru a nu se reintroduce calomnia în Codul Penal. Deci, nu a fost distinsă doamnă Macacovei niciun chix, niciun rasol. Turme de oameni din toate zonele, de toate orientările au tocit pingelele cu diverse rugăminți, toate convergând la mila lui Băsescu, să nu promulge Codul și procedurile. N-a fost sub nicio fprmă ceva strecurat, băgat cu sufertașul, vândut pe la colțuri de Predoiu. Și noi nu avem chiar niciun motiv să-l apărăm pe acesta...

S-a știut exact ce și cum cu Codul Penal, dovadă această listă interminabilă de nume și organizații care au plecat genunchiul în fața ipocritului personaj, că dacă ne apucăm să trecm în revistă toate semnalele de alarmă, doleanțele și atenționările de atunci, scriem până în alegeri numai despre această chestiune.

Care a fost chixul, distinsă adeptă a înregistrărilor fără mandat? Să vă spunem noi, căci chix a existat, dar nu când ”naivul Băsescu” a fost indus în eroare de ”maleficul Predoiu” care i-a strecurat noul Cod în agendă, la promulgat. Chixul a fost, domană Macovei, exact bucățica aia de vită Kobe, care i-a stat în gât lui MRU. Acea nenorocită bucată de carne reprezintă ce n-a putut prevedea Băsescu, la vremea când îl durea în Bască de tot alaiul care se ruga de el să nu promulge noul Cod Penal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

19 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 2014
hiris
Am aflat care-i chixul care le-a stat în gât lui Băsescu și Macovei - See more at: http://www.obiectiv.info/am-aflat-care-i-chixul-care-le-a-stat-in-gat-lui-basescu-i-macovei_30796.html#comentarii
ce fete au!
16 feb, 2014
doras
De la uslasi citire...
Grupul latrailor de serviciu pentru a -i scuza pe cei ce se intrec in a pune rabdarea romanilor la incercare , mizand pe lehamitea instaurata vizavi de intreaga clasa politica. Ceea ce nu inteleg in ruptul capului: ce cauta doamna Macovei alaturi de un ipochimen asemeni lui blaga? De ce credeti ca se destrama PDL-ul? Credeti ca doar pentru ca fostii pedelisti de frunte nu mai fac parte din structurile de decizie ale partidului ? Cred ca motivul e altul; prea au tacut multa vreme si, vazand ca li se cam subtiaza randurile , au inceput sa devina mai vocali. Cei mai multi pedelisti( membrii sau simplii simpatizanti) il percep pe Blaga ca pe un duplicitar, incercand sa stea in doua luntrii. Predoiu n-are " vana". Cu el PDL-ul va fi un adevarat esec. Doamna Macovei ce mai tine sus stindardul. Blaga e constient ca, daca ar pierde-o, viitorul pentru PDL nu mai exista Nici actuala configuratie a PMP nu-mi inspira incredere; prea multi contestati din PDL gasindu-si refugiul in respectiva politica. Om trai si-om mai vedea...
07 feb, 2014
panaite
Eu unul
Eu unul sunt convins ca ponta nu avea nici-o putere ca sa-l determine pe matroz sa nu promulge codurile,nimeni si nimic nu-l puteau indupleca pe marinar de a face ce vroia el.Acestea sunt pur si simplu numai aberatii,cum adica?,putea ponta sa-l determine pe basescu sa nu promulge codurile?,cred ca nici dracu nu putea si ata o stiti si voi basistilor f bine dar o aburiti degeaba pe aici doar doar veti gasi cativa naivi care sa ve creada.Acum dictachiorul cel betiv va culege ce-a semanat impreuna cu schelaiatura de macovei care a facut atate rau tarii si poporului roman.
02 feb, 2014
Calimente
Dorinte desarte!!!!! Felix & USL
Pai ... varanul Voiculescu ar dansa "lambada" daca ar fi schimbati sefii SIE, STS si SRI pt ca, inca, in serviciile secrete se duce o lupta crancena intre cei cu metehnele vechi si cei de generatie noua si ... se pare ca generatia noua este pe punctul de a se impune ... astfel incat oameni ca Felix se vad complet descoperiti prin matrapazlacurile facute imediat in anii tulburi din '90 si care sunt bine arhivate de serviciile secrete. Ce fericit ar mai pune Felix oamenii la butoanele serviciilor. Asta este in fond talcul comentariilor lui Ciutacu ... sa aiba varanul Voiculescu ... cale libera spre arhiva serviciilor.
02 feb, 2014
NYKOS
BASESCU langa BEKALI
Nervozitate mare la Cotroceni , toti urla , toti tipa ,de frica sefulului turbat care nu mai rezista mult pentru toate nenorocirile aduse tuturor romanilor , unde nu-i cap , vai de picioare , unde nu-i cultura e prostie si hotie
02 feb, 2014
Balint
OBIECTIVITATE...NU MANIPULARE
Manipularea grosolana practicata de oportunisti si de mass media devine din ce in ce mai abjecta. Tacerea guvernantilor, vinovati de infatuare si suficienta, a facut ca, locul unui dialog decent si permanent al lor, cu toti stakeholderii (nu-i mai enumar aici) sa fie luat de glasul manipulatorilor amatori, sau de profesie. Eu vreau ca tara sa fie guvernata prin legi corecte si aplicabile; eu vreau ca sistemele sa fie curatate de capusele traditionale; eu vreau sa aud voci obiective, voci curate si nu pe cele ale turnatorilor si frustratilor, "revolutionarilor", urlatorilor si scandalagiilor din tribunele de fotbal, "analistilor", "deontologilor", spagatistilor, sau, mai rau, pe ale celor platiti cu bani grei si murdari pentru a face tara praf.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ