Ambasada SUA: Însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei şi cu liderii CSM

| 09 ian, 2014

Însărcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, s-a întâlnit, joi, cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi cu liderii CSM, a precizat, la solicitarea Mediafax, misiunea diplomatică la Bucureşti.

Ambasada SUA nu a oferit detalii referitoare la scopul întâlnirii. Întrevederea are loc la scurt timp după ce Consiliul Superior al Magistraturii şi-a ales o nouă conducere.  Judecătorul Adrian Bordea a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, iar procurorul Gheorghe Muscalu este noul vicepreşedinte al CSM.

Discuţia de la Ambasada SUA are loc cu o zi înainte de vizita asistentului secretarului american de Stat, Victoria Nuland, la Bucureşti.

Asistentul secretarului american de Stat, Victoria Nuland, are în programul vizitei la Bucureşti, până la această oră, întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni, şi cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean, au precizat miercuri surse oficiale pentru Mediafax.

Departamentul de Stat a anunţat, miercuri, că Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului american de Stat, va efectua o vizită în România în perioada 10-11 ianuarie, în cadrul unui turneu european.

La Bucureşti, Nuland se va întâlni, vineri şi sâmbătă, cu oficiali de rang înalt şi membri ai societăţii civile, cu care va discuta despre relaţiile bilaterale, probleme regionale şi eforturile de consolidare a statului de drept, potrivit comunicatului emis de Biroul purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ