Ambasadorul Klemm: Marea Britanie nu trebuie pedepsită

| 28 iun, 11:29

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, subliniază că din punctul de vedere al Washingtonului nu este este potrivit să existe o abordare punitivă în plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Marea Britanie nu trebuie pedepsită în procesul de părăsire a Uniunii Europene, iar parcursul său viitor trebuie schiţat în mod productiv. Este poziţia Statelor Unite, exprimată de ambasadorul la Bucureşti, Hans Klemm, într-un interviu acordat TVR.

"Statele Unite sunt dezamăgite de rezultatul votului de joi dar, aşa cum a spus şi preşedintele Obama, trebuie să respectăm decizia poporului britanic", reiterează ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

Acum, provocarea pentru Marea Britanie, Uniunea Europeană, dar şi pentru alţi parteneri ai Marii Britanii este să schiţeze un drum înainte.

Sperăm că se va face într-un mod productiv, organizat. Nu credem că este necesar sau potrivit să existe o abordare punitivă în plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a subliniat Klemm.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ