Ambasadorul rus, despre cazul Lukoil: Nu vreau să adaug emoţii în discursul politic public din România

| 10 oct, 2014

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Oleg Malginov, susţine că în ceea ce priveşte subiectul Lukoil au apărut declaraţii publice 'nu de fiecare dată echilibrate' şi care au un limbaj departe de cel acceptat în comunicarea internaţională.

"În ultima perioadă, în legătură cu situaţia în jurul rafinăriei Petrotel-Lukoil şi al activităţii în România a companiei petroliere Lukoil în general au apărut destule declaraţii publice, din păcate, nu de fiecare dată echilibrate, al căror limbaj este departe de cel acceptat în cadrul comunicării internaţionale', apreciază diplomatul rus, potrivit unui comunicat de presă.

Malginov a precizat că nu va comenta aceste declaraţii, invocând perioada 'foarte importantă' prin care trece România.

Citeşte şi: UPDATE Traian Băsescu: Guvernul să fie pregătit să preia operaţiunile Lukoil


"Las aceste declaraţii, care pot transmite semnale greşite atât mediului de afaceri, cât şi altor structuri, fără comentariu, pentru a nu adăuga emoţii în discursul politic public din România în această perioadă foarte importantă pentru ţară. Între timp, ca rezultat al eforturilor făcute în toate ultimele zile, rafinăria de la Ploieşti a început să-şi reia producţia', conchide ambasadorul rus.

Tag-uri: Lukoil, Oleg Malginov
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ