Ambulanţele care încearcă să ajungă la bolnavi înaintează cu greu

| 26 ian, 2014

Mai multe ambulanţe încearcau duminică dimineață să ajungă la bolnavi din judeţul Buzău, între care se află şi un copil cu convulsii, însă autosanitarele înaintează extrem de greu din cauza viscolului puternic şi a stratului foarte mare de zăpadă, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sîrbescu, duminică dimineaţă, sunt în curs de desfăşurare mai multe misiuni pentru rezolvarea unor cazuri medicale urgente. Astfel, potrivit sursei citate, o salvare încearcă să ajungă la un copil din localitatea Bentu, cu convulsii, încă din noaptea de sâmbătă spre duminică. Deşi salvarea are antemergător de la Drumuri Naţionale, traseul este extrem de greu iar autosanitara înaintează cu mare dificultate.

De asemenea, altă ambulanţă încearcă preluarea unei gravide din localitatea Movila Banului, dar şi a altei femei însărcinate din Robeasca. În plus, o salvare este aşteptată de mai multe ore la Albeşti, comuna Smeeni, la un cardiac dispneic de 78 de ani.

În plus, pompierii încearcă duminică să ajungă în mai multe localităţi unde au fost semnalate incendii la locuinţe.

Tag-uri: ambulante, zapada
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ