Mica Publicitate. Ai obosit să dai cu lopata? Acum poţi apela la curăţători de zăpadă contra cost

| 28 ian, 2014

Românii cu spirit antreprenorial fac profit şi pe timp de iarnă. Odată cu venirea ninsorilor, pe site-urile de mică publicitate au şi apărut anunţuri din partea celor dispuşi să deszăpezească, bineînţeles, contra cost.

Ca şi în cazul oricărui serviciu, preţurile diferă, pornind de la 20 de lei şi ajungând până la 200, în funcţie de suprafaţă. Unul dintre cei dispuşi să câştige astfel un ban este Dani. Potrivit anunţului publicat pe un site, el este dispus, pentru 40 de lei, să deszăpezească blocuri, case etc. Mai mult, el promite că va lucra rapid şi ordonat.

Printre cei care se oferă să practice acest serviciu se numără şi Cristi, un bărbat de 38 de ani din Bucureşti. Dintre toţi cei care au publicat anunţuri pe site-urile de mică publicitate, el este singurul care este dispus să lucreze şi pentru instituţii publice. "Particular, 38 de ani, deszăpezesc maşini din parcări, dau zăpada din curţile oamenilor, curăţ trotuare, dau zăpada de la sedii de firme, birouri, locuinţe private, ambasade, consulate, instituţii diplomatice şi de stat. Sunt un om muncitor. Lucrez pe zona sect. 1, 2, 3, 4 şi în Pipera", scrie el în anunţ. Preţul cerut este de 50 de lei pe lucrare, scrie ziarulring.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ