Ceai fierbinte de la armată, pentru cei peste o sută de şoferi de TIR staţionaţi de 24 de ore, pe DN1

| 26 ian, 2014

Militari de la Academia Forţelor Terestre (AFT) din Sibiu vor duce duminică apă, ceai şi eventual mâncare celor peste o sută de şoferi de TIR care sunt nevoiţi de mai bine de 24 de ore să staţioneze în autotrenuri pe marginea DN 1, între localităţile Veştem şi Mohu, a declarat pentru AGERPRES maiorul Radu Dinu, purtătorul de cuvânt al AFT.

''Ne pregătim şi la faţa locului, aproape de Boiţa, unde sunt staţionate TIR-urile, o să ducem apă, ceai şi mâncare, dacă este nevoie'', a precizat maiorul Radu Dinu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, pentru AGERPRES, că o coloană de TIR-uri este oprită pe marginea DN1, între Veştem şi Mohu. Potrivit acesteia, coloana se întinde pe o lungime de 4,5 kilometri, dar nu încurcă circulaţia rutieră. Balteş a mai spus că traficul rutier este restricţionat pe DN7, în judeţul Vâlcea, singura variantă a şoferilor să înainteze doar spre judeţul Braşov. 

Aproximativ o sută de tiruri sunt oprite înainte de ieşirea din judeţul Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, pe DN1. Şoferii aşteaptă îmbunătăţirea condiţiilor, pentru a putea tranzita judeţul Vâlcea.

Tag-uri: armata, zapada
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ