Vrancea: Zăpadă de CINCI metri în sudul județului

| 27 ian, 2014

În comuna Nănești, situată în sudul județului Vrancea, aproximativ 50 de locuitori mobilizați de primăria din localitate erau implicați, luni după-amiază, în deszăpezirea ulițelor pentru a înlesni accesul la persoanele care nu pot să iasă din gospodării, având intrările acoperite de zăpadă.

"Pe ulițe avem un strat mediu de circa un metru, dar sunt și zone unde zăpada troienită de viscol a ajuns la cinci metri", a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Stoica Neagu.

Potrivit acestuia, ,,datorită mobilizării oamenilor și utilajelor din comună nu au fost cazuri speciale, cu excepția cazului unei fetițe cu febră, dar și în acest caz s-a ținut legătura cu autoritățile sanitare pentru a fi acordat ajutorul', a mai spus primarul din Nănești.

Troiene mari de zăpadă s-au format și la Măicănești, o altă comună din sudul Vrancei. Și în această zonă, izolată temporar din cauza zăpezii viscolite care a blocat arterele de circulație rutieră, autoritățile locale au intervenit cu zeci de oameni și utilaje pentru a asigura deszăpezirea drumurilor comunale și a căilor de acces către locuințele izolate din comună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ