ANCHETĂ: Poliţistul Bogdan Gigină a făcut parte din trei coloane oficiale în ziua accidentului

| 23 oct, 19:13

Poliţistul Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce se afla în dispozitivul care îl însoţea pe vicepremierul Gabriel Oprea, a făcut parte din trei coloane oficiale în ziua producerii accidentului, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, transmite RealitateaTv.

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), în cazul accidentului în urma căruia a murit poliţistul Bogdan Gigină se fac cercetări într-un dosar deschis, pe 20 octombrie, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti pentru ucidere din culpă.

"Până în prezent, în cauză au fost efectuate o serie de acte de urmărire penală precum: audierea unor martori, solicitarea unor înscrisuri şi informaţii de la diferite instituţii, ridicarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere", se arată în documentul citat.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că la Parchetul Capitalei au dat declaraţii, în calitate de martor, doi colegi ai lui Bogdan Gigină care erau în dispozitivul de însoţire a coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea. Aceştia au arătat, în declaraţiile date, cum s-au derulat faptele în ziua accidentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ