Andreea Paul: Crin Antonescu nu va ajunge preşedinte pentru că maşinăria de vot 'roşie' nu-l va susţine

| 31 aug, 2013

Crin Antonescu nu va ajunge preşedintele României pentru că ''maşinăria de vot roşie' nu-l va susţine, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, sâmbătă, la Şcoala de vară a Tineretului Democrat Liberal.

'Antonescu (Crin Antonescu - n.r.) şi-a dat şi continuă să-şi dea zilnic câte un monumental autogol. Crin Antonescu nu va ajunge niciodată preşedinte (al României - n.r.). Este naiv să-şi imagineze că maşinăria de vot roşie îl va susţine. Ponta îi va face lui Antonescu o 'baie' roşie la fel cum Vântu (Sorin Ovidiu Vântu -n.r.) i-a făcut lui Geoană. L-a îmbăiat straşnic şi nu a ajuns preşedinte. Nici Antonescu nu are această şansă. Dacă USL a câştigat puterea prin minciună, prin dezinformare, nu cred că aceasta este calea pe care Organizaţia de Tineret a PDL trebuie să o propună viitorului politicii româneşti', a spus prim-vicepreşedintele PDL. 

Andreea Paul a adăugat că democrat-liberalii pot impune 'politica de caracter, bazată pe argumente, pe educaţie'', astfel încât tinerii să se regăsească în modelul pe PDL îl propune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ