Andreea Paul (PDL): Declaraţiile lui Dragnea bagă USL în moarte clinică

| 27 sep, 2013

Prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că declaraţiile lui Liviu Dragnea privind guvernarea 'bagă USL în moarte clinică'.

Andreea Paul a criticat activitatea guvernului Ponta, considerând că aceasta 'prăduieşte România'.

'Din păcate, USL porneşte la drum cu gândul că românul este hoţ, că românul trebuie impozitat. Pentru ce îşi bate joc USL de viaţa românului? Pentru a-şi hrăni propria mafie. Capul acestei mafii este Victor Ponta. Vă reamintesc Oltchim, CFR Marfă, Roşia Montană. Sunt doar câteva dintre exemplele arhicunoscute. USL hrăneşte mafia şi o creşte, o mafie care prăduieşte România', a declarat prim-vicepreşedintele PDL. 

Potrivit acestea, USL se pregăteşte acum să plece.

'Circul USL a venit şi acum se pregăteşte să plece. Românul nu mai poate să fie dresat cu demagogie. După excesele de incompetenţă ale lui Victor Ponta, declaraţiile lui Dragnea de astăzi bagă USL în moarte clinică', a afirmat Andreea Paul. 

Referindu-se la faptul că PNL nu s-a consulat cu partenerul său de coaliţie, PSD, în ceea ce priveşte elaborarea acestui proiectul de de lege privind alegerea preşedinţilor consiliilor judeţene, Liviu Dragnea a afirmat, vineri, că o discuţie va fi purtată în Parlament.

'A fost o iniţiativă. Noi nu o susţinem, sub nicio formă. O să discutăm în Parlament din moment ce nu s-a discutat în USL. Nu putem continua aşa. Această ţară nu poate fi guvernată în această manieră.(...) Este un lucru care trebuie să fie tranşat foarte rapid, într-o discuţie foarte calmă, care sper să aibă loc cât de curând: suntem în stare să mergem mai departe cu acest USL şi să urmărim obiectivele stabilite politic în programul USL, bine... nu putem, trebuie să hotărâm, ca să nu mai păcălim populaţia', a spus Dragnea. 

Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a precizat că nu susţine proiectul de lege iniţiat de mai mulţi liberali, care prevede ca primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin, iar preşedinţii de consiliu judeţean să fie aleşi de către consilierii judeţeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ