Andrey Bogdanov, directorul Petrotel Lukoil Ploieşti, poate pleca la Moscova deşi e sub control judiciar

| 18 aug, 10:17

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiești, Andrey Bogdanov, cel care a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru mai multe fapte penale, va putea să părăseasca România. Acesta se va putea deplasa în Rusia pentru o aproximativ o săptămână, însă decizia instanței nu este definivă, informează B1 TV, citată de Curierul Naţional.

Cererea formulată de Bogdanov privind modificarea temporară a limitelor controlului judiciar a fost admisă de magistraţii Tribunalului Prahova.

Directorul general al Petrotel Lukoil Ploieşti a cerut să meargă în perioada 27 august - 1 septembrie la Moscova. Decizia instanței de fond poate fi însă contestată.

Andrey Bogdanov a fost trimis în judecată la data de 3 august alături de alte cinci persoane fizice și două persoane juridice, respectiv SC Petrotel Lukoil Ploiești și SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești care vizează mai multe infracțiuni, între care spălare de bani și folosirea cu rea credință a creditului societății.

Potrivit procurorilor, prejudiciul cauzat de inculpați este de peste 7,5 miliarde lei, echivalentul a aproape 1,8 miliarde euro. Pentru recuperarea prejudiciului, au fost instituite măsuri asigurătorii record.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ