Angajată a RATB, reţinută după ce a luat mită

| 28 mai, 2014

O angajată a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) a fost reţinută pentru trafic de influenţă, după ce ar fi luat mită 2.000 de euro şi 9.500 de lei de la trei persoane cărora le-a promis posturi de dispecer sau şofer în cadrul regiei.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost prinsă marţi în flagrant, în timp ce primea 500 de lei de la una dintre cele trei persoane.

"În urma cercetărilor efectuate în această cauză, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei au constatat faptul că femeia, funcţionar în cadrul unei companii de transport public, ar fi primit 2.000 de euro şi 9.500 de lei de la trei persoane, în urma promisiunii angajării în cadrul companiei", se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Capitalei.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este angajată la Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

Anchetatorii au stabilit că angajata RATB a mai cerut şi a primit de la aceeaşi persoană 3.000 de lei în 11 aprilie şi 500 de lei în 22 mai, după ce i-a promis că o va ajuta să se angajeze dispecer în cadrul regiei.

Totodată, femeia ar mai fi solicitat şi primit 2.000 de euro în luna martie 2013 şi 5.500 de lei în aprilie 2014, de la doi bărbaţi, spunânduă-le că le poate aranja să se angajeze ca şoferi în cadrul regiei.

Femeia a fost reţinută pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ