Droguri în loc de bilete. Un angajat al RATB a fost arestat pentru că vindea canabis la chioşc

| 21 mai, 2014

Doi tineri suspectati de trafic de droguri au fost arestati dupa ce politistii si procurorii DIICOT au descins, luni, in doua locuri din Bucuresti, intre care un chiosc de bilete al RATB.

Potrivit unor surse din Politie, cei doi tineri sunt suspectati de trafic de canabis. Unul dintre acestia, angajat al RATB, vindea droguri unor cunoscuti chiar la chioscul de bilete unde lucra.

"La data de 19 mai a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Teleorman si procurorii DIICOT - BT Teleorman au efectuat doua perchezitii in municipiul Bucuresti, respectiv la un punct de lucru al unei firme de transport public si la domiciliul unei persoane banuite de trafic de droguri de risc", se arata intr-un comunicat remis de Politia Romana.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 24 de grame de canabis, 7.000 de lei si un cantar electronic.

In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca anul acesta, in perioada februarie - mai, cei doi - unul din Bucuresti, celalalt din comuna Botoroaga, judetul Teleorman - ar fi vandut cannabis in Bucuresti, inclusiv la chioscul RATB.

Cei doi au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Teleorman.

Tag-uri: canabis, DIICOT, RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ