Cuplul care a făcut o descoperire neasteptată într-un burger McDonald's: "Credeam ca avea parfum pe mănă"

| 18 mai, 2014

Un cuplu american a avut parte de o surpriza neasteptata in momentul in care au descoperit ca un burger McDonald's a fost asezonat cu canabis.

Cand Brittany Songer, o tanara insarcinata, a mers, impreuna cu logodnicul ei, Cory Long si cu baiatul ei de doi ani la restaurantul McDonald's din Ottumwa, Iowa, sperau sa aiba parte de acelasi gust pe care il cunosteau si, probabil, il apreciau, scrie publicatia Metro.

Cand au luat prima inghititura dintr-un burger au realizat ca avea un gust neasteptat.

"Avea un gust rau, dar m-am gandit ca poate avea parfum pe mana cand l-a preparat. Apoi l-am desfacut si am descoperit ca branza era acoperita cu 'iarba' ", a declarat tanara. Cuplul, revoltat, a dus produsul la sectia de politie, pentru a fi investigat.

Acesta nu este primul incident de acest tip care a avut loc in Statele Unite. In decembrie 2013, o angajata a lantului de restaurante Wendy's a fost arestata dupa ce un client a descoperit intr-un sandvis o tigara de marijuana fumata pe jumatate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ