Sătulă să mai fie jignită, a oferit un răspuns care I-A LĂSAT FĂRĂ REPLICĂ pe toti

| 30 oct, 2014

Ea este Loey Lane - sotie, studenta si stilist. In ciuda faptului ca este talentata si foarte atenta cu cei din jurul sau, tanara este de multe ori jignita din cauza faptului ca este mai plinuta, scrie kudika.ro.


Cuvintele urate sunt la ordinea zilei pentru Loey atunci cand iese in public. De aceea ea a hotarat ca trebuie sa faca ceva pentru a opri aceasta nebunie. Ea a realizat un clip in care apare doar in costume de baie:

"Acesta este corpul meu. Acesta este corpul unei persoane care se lupta cu o tulburare de alimentatie. Acest corp este neinteles. Cand ma vedeti, credeti ca stau toata ziua pe canapea, mananc McDonald's cand, in realitate, nu am mancat in viata mea un Big Mac. Lumea critica foarte usor. <>, <>, <>. Insa atunci cand ma vad la sala, incep sa isi dea coate si sa rada atat de tare incat eu sa aud. Sunt o gluma pentru ei.

Insa inainte de a imi spune ce este gresit cu corpul meu, lasa-ma sa iti spun ce este frumos la el. Acest corp poate alerga kilometri intregi fara nicio problema. Acest corp este puternic. Acest corp are forme, are muschi si are celulita. Acest corp este alimentat cu mancare sanatoasa, insa nu se imbolnaveste daca din cand in cand ii dau si ceva nesanatos. Acesta este corpul care se lauda cu masura XL (extra large), masura pe care o au majoritatea femeilor din America. Si ar trebui reprezentat asa cum este in realitate: FRUMOS. Acesta este singurul corp pe care il voi avea pentru intreaga mea viata. Imi arata durere si imi arata progres. De ce sa nu fiu mandra de el? De ce sa nu fie rasfatat? Sunt mandra pentru ce a facut acest corp pentru mine. Sunt mandra de stilul alimentar sanatos pe care l-am adoptat, atat mental, cat si fizic. Sunt mandra de ceea ce am devenit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
Munca la domiciliu
MUNCA LA DOMICILIU
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte:
– cunostinte minime PC
– necesar calculator cu conexiune internet
– varsta minima 18 ani
– rabdare,seriozitate
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste,incepe sa lucreze.
Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ