Anghel Iordănescu a fost confirmat ca selecţioner al echipei naţionale

| 27 oct, 2014

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea preşedintelui Răzvan Burleanu ca Anghel Iordănescu să fie antrenor principal al echipei naţionale de seniori a României, informează FRF.

Contractul lui Anghel Iordănescu se întinde pe un an de zile, având ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016. Antrenori secunzi vor fi Viorel Moldovan (selecţionerul echipei Under-21), Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Anghel Iordănescu, director tehnic al FRF din decembrie 2013, a fost selecţioner al naţionalei României în două rânduri (1993-1998) şi (2002-2004).

Fostul selecţioner Victor Piţurcă şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu FRF şi a semnat pentru echipa saudită Al-Ittihad Jeddah.

Luni, de la ora 17,00, la sediul Federaţiei, va avea loc o conferinţă de presă la care vor fi prezenţi preşedintele Răzvan Burleanu şi componenţii noului staff tehnic al naţionalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ