Prima declaraţie a noului antrenor al naţionalei, Anghel Iordănescu

| 27 oct, 2014

Anghel Iordănescu, noul antrenor principal al echipei naţionale de fotbal a României, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, împreună cu staff-ul său tehnic, poate califica reprezentativa la turneul final al EURO 2016, campanie începută de Victor Piţurcă.

''Cei care am fost nominalizaţi, putem să ducem o campanie la bun sfârşit şi să calificăm echipa naţională acolo unde ne dorim, unde aşteaptă întreaga suflare a fotbalului românesc. Am spus că trebuie să aducem la echipa naţională, un antrenor cu un anumit profil. Unul dintre antrenorii nominalizaţi a fost Mircea Lucescu. Am fost opt ani la echipa naţională. Sincer să fiu, nu am avut ca ţintă să revin la acest nivel. Am acceptat să vin în urma discuţiilor cu preşedintele Burleanu, pentru că fotbalul românesc este într-o situaţie specială. Fotbalul românesc avea nevoie de numirea unui antrenor cu experienţă, rapid, pentru a nu intra în criză. Vine meciul cu Irlanda, un meci capital, de o importanţă extraordinară, în ceea ce priveşte calificarea, soarta grupei'', a spus Anghel Iordănescu

În continuare, el a precizat: ''Am mare încredere în Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea. Nu am desemnat antrenorul cu portarii, nu am nominalizat încă preparatorul fizic''.

Daniel Isăilă a declarat: ''Mă simt împlinit, sunt fericit. Acum sunt nerăbdător să începem noua muncă''.

Viorel Moldovan a arătat: ''Alături de domnul Iordănescu am cunoscut multe satisfacţii. Eu eram la acea vreme jucător, iar el selecţioner. Acum lucrez cu el la echipa naţională, este un lucru pozitiv pentru mine. Sper să facem o treabă bună împreună şi să obţinem rezultatele pe care toţi le aşteaptă ''.

Ionuţ Badea a spus, la rândul său: ''Mă simt onorat pentru încrederea pe care am primit-o. Vrem să ne bucurăm după fiecare victorie împreună cu toţi suporterii, alături de jucătorii echipei naţionale de fotbal a României''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 2014
Dorel
Munca la domiciliu
Oferta de munca extrem de serioasa! Câştigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câştige cel puţin 300 de dolari lunar, cu o munca uşoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteţi textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ