Naşul Sandu, atac violent: Acest impostor ajunge la DNA. A prejudiciat FRF cu 1,1 milioane de euro

| 17 oct, 2014

Mircea Sandu a declarat la Dolce Sport că actualul şef al Federeaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este un impostor și a prejudiciat FRF cu 1.1 milioane de euro.

"Acest impostor nu realiză că eu am fost la DNA, în legătură cu cazul Craiova sau declarațiile lui Iancu, și eu am câștigat procesul. Dar impostorul ăsta o să ajungă la DNA. Fără să aibă aprobarea Comitetului Executiv, nu mai spun de clauze, acest impostor a lezat interesele FRF cu 1.1 milioane de euro. Acest lucru îl va aduce la DNA.

Președintele FRF nu are dreptul să semneze contracte mai mari de 50.000 de euro. El a plătit deja către jucători.  Pițurcă a râs de el. L-a batjocurit și a plecat. Ar fi trebuit să-și scrie demisia în alb.

Băi, du-te bă și lasă-ne. Lasă fotbaliștii să conducă. N-ai habar de nimic. A prejudiciat FRF cu 1.1 milioane de euro și va avea plângeri penale. Dacă nu se sesizează Comitetul Executiv, inclusiv ei vor avea plângeri.

Vă asigur că Pițurcă n-ar fi iertat FRF de niciun leu. I-a păcălit pe ăștia. Bravo lui.

Vai de capul lor. Și-au bătut joc de Pițurcă și l-au împins să plece. Auzi și tu când vor să pună antrenor. La sfârșitul săptămânii viitoare... Uitați-vă la el ce mimică are. E un om bolnav!", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

Într-o conferință de presă, Răzvan Burleanu i-a recomandat lui Mircea Sandu să nu mai comenteze evenimentele de la FRF și să se intereseze de cazurile pe care le are la DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ