ANI: Avere nejustificată de un milion de euro în cazul lui Aurel Șaramet, fost director al FNGCIMM

| 18 sep, 13:25

Agenția Națională de Integritate a stabilit că Aurel Șaramet, fost director al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM), nu poate justifica o avere de peste un milion de euro.

Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES, ANI a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 4.868.494 lei (1.058.828 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de Aurel Șaramet, în perioada exercitării funcției de director al FNGCIMM.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de Aurel Șaramet.

Aurel Șaramet a deținut funcția de director în cadrul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, în perioada 20 decembrie 2004 — 6 noiembrie 2013.

ANI susține că Aurel Șaramet a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare și drepturile de care beneficiază, iar acesta nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ