Ani grei de închisoare pentru un jucător de la Naţională după ce a accidentat mortal un bărbat

| 02 oct, 2014

Răzvan Pădureţu, fost jucător la Dinamo, Gloria Bistriţa sau Unirea Urziceni, a accidentat, mortal, cu maşina un bărbat, duminică seară, iar acum trebuie să suporte rigorile legii!

Accidentul s-a întâmplat în cartierul bucureştean Berceni. Pădureţu a fugit de la locul faptei.

"Duminica, 28 septembrie, in jurul orelor 20.00, un barbat de 44 de ani a fost accidentat mortal de un individ aflat la volanul unui autoturism! Victima era din Judetul Teleorman, comuna Poeni, insa locuia in zona Berceni, acolo unde a avut loc si impactul! Initial, autorul accidentului a fost necunoscut, insa, a doua zi, mai exact luni, 29 septembrie, in jurul orelor 16.00, el a fost identificat in persoana lui Paduretu Razvan! Imediat, oamenii legii au actionat si l-au retinut 24 de ore, apoi a fost prezentat Judecatoriei Cornetu cu propunere de arestare preventiva! Procurorii au decis sa fie cercetat sub control judiciar, astfel ca, in perioada anchetei, el are interdictie de a parasi localitatea", a declarat Roxana Vasile, purtator de cuvant de la IPJ Ilfov, conform wowbiz.ro.

Pădureţu a prins o convocare şi în naţionala României, în anul 2010.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ