Dorin Chirtoacă, implicat într-un accident rutier: "Am văzut MOARTEA cu OCHII"

| 13 oct, 2014

Primarul Chişinăului a fost implicat într-un accident rutier, la sfârşitul săptămânii trecute. Dorin Chirtoacă a mărturisit că accidentul i-a dat fiori reci şi că s-a speriat de moarte.

"Se poate spune că am văzut moartea cu ochii", a mărturisit Dorin Chirtoacă după ce maşina în care se afla a lovit un cal. La volanul maşinii se afla pretorul Sectorului Centru. Primarul Chişinăului se îndrepta spre Bucureşti, duminică, unde urma să participe la o conferinţă. În aceeaşi maşină se afla şi deputatul PL, Valeriu Munteanu.

În urma impactului, calul a murit, iar maşina de serviciu a primarului a fost avariată. Din fericire, ocupanţii maşinii s-au ales cu câteva zgârieturi, dar şi cu o spaimă zdravănă.

"Până la ieşirea din oraş, am condus eu, apoi m-am aşezat în dreapta, să mă uit pe nişte materiale", a mai povestit Chirtoacă, spunând că era obosit, pentru că nu dormise noaptea şi nu a vrut să conducă.

Accidentul s-a produs în apropiere de Condrita, iar autoverhiculul în care se aflau cei trei rula cu aproximativ 100 km pe oră. După accident, Chirtoacă s-a întos la Chişinău, cu aceeaşi maşină, despre care a spus că s-a dovedit a fi o "maşină bună" şi rezistentă.

Primarul Chişinăului le-a reproşat fermierilor că îşi lasă animalele nesupravegheate şi a spus că, din cauza aceasta, se pot întâmpla multe accidente grave, chiar mortale. "Nu trebuie să fie lăsate fără supraveghere. Am mai văzut animale pe drum, căprioare, cerbi, vulpi, reni...", a mai spus Chirtoacă.

Proprietarii cailor lăsaţi nesupravegheaţi riscă să plătească amenzi mari şi chiar să fie obligaţi să plătească reparaţiile ce se vor face la maşina edilului Chişinăului. Aceeaşi maşina de serviciu a primarului fusese avariată anul trecut, în Germania, unde acroşase un parapet.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
tadeus
Si
Chirtoaca va sta in git

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ