Antal Arpad, cel care i-a oferit steagul secuiesc lui Hans Klemm: Românii din Covasna vor avea soarta sârbilor din Kosovo

| 15 sep, 13:52

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite în România, a fost fotografiat ținând steagul secuiesc, în timpul vizitei sale în Covasna, împreună cu Antal Arpad, primarul orașului Sfântu Gheorghe.

Jurnalistul Dan Tănasă a publicat un articol pe blogul său, vorbind despre personajul Antal Arpad. Acesta are un trecut cu antecedente, el fiind cel care i-a amenințat pe românii din Covasna că vor avea soarta sârbilor din Kosovo, măcelăriți de albanezi.

Totodată, primarul orașului Sfântu Gheorghe a amenințat public guvernul, pe atunci condus de Victor Ponta, cu un conflict interetnic. Tot acesta are la activ două sancționări contravenționale, pentru refuzul de a purta eșarfa tricoloră conform legii și o amendă penală, pentru ofensă adusă simbolurilor naționale.

„Și aș putea continua cu nenumărate alte exemple. Personajul ăsta este partener de discuție pentru Ambasada SUA la București?”, a mai scris Dan Tănasă pe blogul său.

Au apărut deja primele reacții oficiale, după ce ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, s-a fotografiat alături de oficiali din Harghita și Covasna, dar și de steagul secuiesc. Traian Băsescu, fostul președinte al României a declarat că acesta este un diplomat insuficient pregătit. Reacții au avut și fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar și Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ