Antonescu cere reuniune USL de urgenţă pe tema Roşia Montană

| 11 sep, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că i-a transmis premierului Victor Ponta, prin colegii liberali din Guvern, să fie convocată o reuniune a USL cât mai curând posibil pe tema exploatării miniere de la Roşia Montană.

"Eu cred că n-ar fi deloc rău, şi i-am transmis prin colegii mei care l-au văzut azi la Guvern pe premier, să avem o reuniune a USL cât mai curând, ca să lămurim aceste lucruri", a spus Crin Antonescu. 

Liderul liberalilor a explicat că nu a mai discutat cu preşedintele PSD, Victor Ponta, din weekend-ul trecut, pentru că au avut agende diferite.

"Ultima discuţie cu premierul Ponta a fost sâmbătă sau duminică. De ce n-am discutat? Sigur că sunt nişte lucruri de clarificat, am avut agende diferite. Aţi văzut că în timpul ăsta nici Guvernul n-a stat, nici eu la Senat n-am fost lipsit de activităţi, chiar dacă ele nu fac interes mediatic. Vom discuta. În orice caz, nu e ceva de negociat între noi", a adăugat Antonescu.

Preşedintele PNL a respins speculaţiile legate de conflicte politice în interiorul USL pe tema proiectului Roşia Montană.

"Nici eu, nici premierul Ponta nu dramatizăm toată această situaţie, pentru că nu s-a încălcat nicio hotărâre a USL, nu avem o hotărâre în acest sens, nu a existat niciun atac, eu nu am făcut absolut niciun atac la premierul Ponta sau la Guvernul României. Şi, în sensul acesta, cred că discuţia trebuie să aibă loc, pentru a clarifica eventual nişte lucruri, cum e ăsta cu daunele, dar nu e treaba mea", a menţionat preşedintele Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ