Antonescu: Cerem majorităţii să pună luni pe ordinea de zi citirea moţiunii de cenzură

| 16 mai, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că liberalii cer reprezentanţilor majorităţii parlamentare să pună luni pe ordinea de zi a celor două camere parlamentare citirea moţiunii de cenzură.

'Suntem pregătiţi şi cerem public încă o dată reprezentanţilor majorităţii, PSD în principal, în conducerea celor două camere, să respecte Constituţia şi legile şi să pună pe ordinea de zi, luni, a Camerei Deputaţilor şi Senatului, citirea moţiunii de cenzură. Am iniţiat o moţiune de cenzură, este un act elementar democratic şi care ţine de procedurile parlamentare. Întotdeauna în cei 25 de ani acest lucru s-a respectat, indiferent ce majoritate. Luni expiră cele cinci zile la care legea obligă pentru a se citi moţiunea după depunerea ei, de aceea noi suntem pregătiţi pentru ca acest lucru să se întâmple', a spus Antonescu la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului.

Liberalii au depus marţi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului la Parlament.

Conform textului moţiunii, actualul Executiv condus de Victor Ponta duce România în orizontul 'întunecat şi corupt' din perioada 2001-2004, dar şi în perioada de dinainte de 1989, când partidul unic acaparase întreaga ţară.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a precizat că textul a fost semnat de 225 parlamentari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ