Antonescu: Excluderea lui Moisescu din PNL este absolut normală

| 24 mai, 2013

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat vineri că a fost informat post factum despre decizia organizaţiei PNL sector 1 privind excluderea lui Vlad Moisescu, punctând că el consideră absolut normală această hotărâre.

"Am fost informat post factum. Este decizia celor de la PNL sector 1, pe care o consider absolut normală", a spus Antonescu.

În urmă cu câteva zile, PNL sector 1 a decis excluderea din partid a 12 persoane, printre care se numără şi Vlad Moisescu, membru fondator al Iniţiativei România Liberală.

Motivul excluderii celor 12 ar fi fost legat de faptul că sunt membri ai altor partide sau au aderat la alte doctrine politice.

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a catalogat drept ridicole motivele excluderii sale şi a colegilor săi din PNL. El l-a criticat dur pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţinând că aceste excluderi reprezintă încă "o dovadă că PNL s-a transformat într-o structură de tip stalinist"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ