Antonescu: Fuziunea cu PDL este posibilă până la mijlocul lunii septembrie

| 26 iun, 2014

Fuziunea dintre PNL şi PDL este posibilă până la mijlocul lunii septembrie, a declarat, joi seara, fostul preşedinte al PNL, senatorul Crin Antonescu. Acesta a adăugat că lupta pentru alegerile prezidenţiale trebuie să găsească dreapta într-o structură închegată.

'Trebuie multă forţă pentru a depăşi amintiri neplăcute. Trebuie şi o selecţie. Este un prilej să vezi cu cine poţi face un partid puternic, serios, nu să îi îngraşi pe unii, să îi faci preşedinţi de consilii judeţene sau parlamentari şi apoi să îi apuce vreo criză de identitate', a afirmat Antonescu, la Realitatea TV.

Fostul lider al PNL a adăugat că fuziunea cu PDL nu va duce la pierderea identităţii liberalilor.

Citeşte şi: Pronosticul lui Antonescu pentru candidatul dreptei: Întrebarea este: eu sau Iohannis?


"Pentru mine, şi cred că şi pentru mulţi din PDL, este de la sine înţeles să rămână numele de PNL. Valoarea de patrimoniu, de brand, a PNL nu scapă foarte multor oameni din PDL şi sunt convins că nu se va pierde. Cei care invocă istoria, că este în pericol, nu au niciun motiv. Mai sunt câteva lucruri foarte importante. În elemente de program şi valori ne-am înţeles foarte repede cu Victor Ponta şi PSD. Dar nici trecutul nu poate fi lăsat aşa. Trebuie o discuţie sinceră şi o raportare a partidului la puncte cheie din epoca Băsescu şi la conflictele de mare intensitate la nivelul publicului larg. Am avut două suspendări, războaie politice şi lucurile nu pot merge neclar', a mai afirmat Antonescu.

Tag-uri: Crin Antonescu, pdl, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ