Pronosticul lui Antonescu pentru candidatul dreptei: Întrebarea este: eu sau Iohannis?

| 26 iun, 2014

Crin Antonescu nu exclude o revenire în competiţia pentru Palatul Cotroceni, dar spune că pentru aceasta colegii din PNL, dar şi cei din PDL vor trebui să îi ceară aceast lucru.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a spus că viitorul candidat al dreptei la prezidenţiale se va stabili între el şi viitorul lider al PNL, Klaus Iohannis, adăugând că prima şansă o are primarul Sibiului, iar el va intra în bătălia pentru Palatul Cotroceni dacă cei din PDL şi PNL i-o vor cere.

„Cu tot respectul pentru domnul Predoiu, pentru PDL, întrebarea este după părerea mea în acest moment din dreapta dacă este Klaus Iohannis sau Crin Antonescu”, şi-a prezentat, la Realitatea TV, propria viziune asupra candidatului dreptei liberalul.

Antonescu a precizat că deşi s-a retras din competiţia prezidenţială, poate reintra în ea dacă i-o vor cere partenerii săi, „camarazii săi”, dar şi cercetările sociologice.

Citeşte şi: Liderul ALDE strigă TRĂDARE: Antonescu şi Adina Vălean m-au MINŢIT

„Dacă voi fi candidat nu este decizia mea. Dacă se ajunge cumva, în urma evaluărilor sociologice, în urma a nu ştiu ce, partenerii mei, camarazii mei de partid, coaliţia, toţi ajung la concluzia, domnule, mata eşti cel care ai o şansă eu mă duc, sunt acolo, nu am niciun motiv să evit acel lucru, dar nu mi-o doresc. Am făcut un pas în spate pentru a se găsi o soluţie în care să creadă mai mulţi oameni, mă refer şi la PNL, care trebuie să fie bloc în spatele candidatului, să meargă fără ezitări, mă refer la partenerii viitori de coaliţie”, a punctat Crin Antonescu.

Liberalul a subliniat că viitorul candidat la preşedinţie din partea dreptei trebuie stabilit cât mai repede.

„Dacă domnul Iohannis este hotărât, dacă PNL în mare măsură este hotărât pe aceasta variantă, presupun că cei din PDL o acceptă sau fac măsurătorile respective să vadă dacă este aşa sau nu este aşa şi adoptăm o strategie. Strategiile în funcţie de candidaţi diferă”, a declarat Antonescu.

Congresul PNL va stabili la finalul acestei săptămâni viitoarea structură de conducere a partidului, preşedintele PNL, dar şi candidatul la prezidenţiale.

Citeşte şi: Crin Antonescu: Nu voi candida la preşedinţie, dar dacă se ajunge la concluzia că trebuie, voi accepta candidatura

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ