Antonescu: Le mulţumesc colegilor; a fost o campanie grea, dar partidul a ieşit întărit

| 25 mai, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a mulţumit duminică seară tuturor celor care au votat la alegerile europarlamentare şi, în special, colegilor săi liberali, despre care a spus că au dus o campanie electorală grea, în care PNL a fost ţinta diversiunilor de tot felul, dar 'care a întărit partidul'.

'Mulţumesc tuturor colegilor mei liberali, de la şeful campaniei, domnul Marian Petrache, până la toţi colegii, până la miile de liberali care au fost implicaţi în această campanie. A fost o campanie deosebită, o campanie care a întărit partidul. A fost o campanie dusă în cele mai grele condiţii, nu insist acum asupra lor, ele se cunosc. PNL a fost, ca niciodată parcă, în cursul acestei campanii ţinta tuturor atacurilor şi diversiunilor. În ciuda acestor lucruri PNL a dus o campanie corectă, o campanie serioasă, o campanie mai politizată şi mai motivată ca oricând', a spus Antonescu, la sediul PNL, după anunţarea exit-poll-urilor, precizând că despre rezultate va vorbi în cursul nopţii sau luni dimineaţă.

Acesta a făcut apel la reprezentanţii liberalilor în secţiile de votare să îşi facă datoria 'cu maximă seriozitate, cu maximă vigilenţă şi cu maximă corectitudine până când voturile sunt numărate, până când procesele verbale sunt încheiate, până când procesul electoral propriu-zis, cu toate componentele sale, este încheiat'.

Antonescu a adăugat că, după anunţarea rezultatelor oficiale, se va comunica şi evaluarea liberalilor asupra acestor alegeri. 

El a mulţumit şi românilor care şi-au exprimat dreptul de vot, ''acest drept care stă la baza democraţiei', apreciind totuşi că prezenţa la vot 'nu a fost una masivă', fiind sub media europeană.

Alianţa Electorală formată din PSD, UNPR şi PC a obţinut cel mai mare scor electoral la alegerile pentru Parlamentul European, de 43%. PNL şi PDL sunt următoarele două formaţiuni politice, care au reuşit să obţină un scor de două cifre, dar departe de scorul obţinut de alianţa PSD-UNPR-PC.

Exit Poll-ul CSCI

PSD - 43%

PNL - 14%

PDL- 12%

PMP-7%

UDMR - 6%

Diaconu - 4%

Formaţiunile clasate de la locul doi în jos nu au reuşit să adune toate la un loc cât a reuşit să obţină PSD, 43%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ