Antonescu: Noi am cam fost daţi afară de la guvernare. Nu se poate ca PSD să facă o "trişerie"

| 19 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii au cam fost daţă afară din Guvern. Cel puţin până luni, când premierul Victor Ponta va trebui să decidă dacă merge la guvernare în USL sau USD.

„Noi am cam fost daţi afară de la guvernare, au fost numiţi PSD-işti cunoscuţi pe ministerele noastre. Nu se poate ca cineva să facă o trişerie, să substituie litere. PNL  este într-o situaţie specială, dar sperăm ca luni să fim pe deplin la guvernare. Dar, orice ar fi, pentru PNL, opoziţia sau puterea sunt ipostaze la fel de demne”, a spus Antonescu.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 2014
Horia Nabot
PD a trecut la dreapta și e acum PDL
Băsescu a săpat PNL-ul până însuși preș-ul de acum un deceniu al liberalilor, onorabilul Stolo s-a cotrocenizat, de se căiește și-n veci de ce i s-a-ntâmplat.
Comuniștilor de-acum, puterea de fum ... mințile le-au luat și într-un plagiat proiect s-au înfundat... când nici pe calul mare al președenției, n-au încălecat... tot mai mulți sunt convinși că-n următoarea iarnă vor mai dezăpezi, un rahat !
19 feb, 2014
crista
basescu a aplicat tactica asta cu pdl in guvernul tariceanu ,mizind pe caderea liberalilor...antonescule,asta e modelul tau politic ? ...m-am amuzat teribil cind am citit cum udrea punea conditii liberalilor! la nivelul asta ai adus partidul ...si mai zici de iliesiu ca e natarau !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ