Ponta: Dacă PNL se retrage, numesc interimari dintre actualii miniştri şi aştept 45 de zile

| 19 feb, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat că intenţionează, în cazul în care PNL se retrage de la guvernare, să numească pe posturile astfel vacantate miniştri interimari dintre actualii membri ai Cabinetului şi să aştepte cele maximum 45 de zile ca liberalii să revină, eventual, în Guvern.

El a răspuns astfel întrebat, la România TV, cum va proceda dacă preşedintele PNL, Crin Antonescu, îşi retrage miniştrii din Guvern la începutul săptămânii viitoare.

"Voi numi, conform Constituţiei, miniştri interimari dintre actualii membri ai Guvernului şi voi aştepta limita maximă de 45 zile pentru ca liberalii să revină în Guvern cu toţi miniştrii şi toate funcţiile pe care le au", a spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că liberalii îi stau la dispoziţie până luni premierului Victor Ponta cu propunerile pe care le-au făcut pentru Guvern, el acuzându-l pe Ponta că a inventat pretexte pentru a nu-l accepta pe Klaus Iohannis vicepremier.

El a precizat că, luni seara sau marţi, va exista fie Guvern USL, fie un guvern USD, "lipsit de orice legitimitate" şi căruia liberalii îi vor cere "demisia imediată".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ