Antonescu: Nu sunt cerinţe cu privire la remanierea Ministrului Sănătăţii

| 30 mai, 2013

Crin Antonescu a declarat miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că "nu a existat nicio cerinţă" referitoare la înlăturarea liberalului Eugen Nicolăescu din fruntea Ministerului Sănătăţii, potrivit Agerpres.

Antonescu a explicat că, în situaţia în care premierul Victor Ponta va considera necesară o remaniere guvernamentală, atunci se aşteaptă de la acesta să prezinte liberalilor motivele sale.

"Nu a fost nicio cerinţă. Premierul însuşi a spus-o. Dar dacă la un moment dat, şi nu vorbesc despre domnul Nicolăescu, vorbesc teoretic, în general, premierul va dori să facă o remaniere pe o discuţie politică, aşa cum este normal, îşi va prezenta motivele şi dacă vom conveni că remanierea trebuie făcută, ea va fi făcută. S-ar putea ca eu, ca preşedinte al PNL, să îmi doresc o remaniere şi atunci îl vom solicita noi pe premier şi îi vom da argumentele noastre. Nu asta e problema. Eu vorbesc despre raporturile între partide şi eu nu am, în această privinţă, nimic de reproşat. Sunt chestiuni de natură internă", a spus Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ