Crin Antonescu: accesul presei va fi permis la lucrările forului legate de modificarea Constituţiei

| 29 mai, 2013

Preşedintele comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, că accesul presei va fi permis în permanenţă la lucrările forului legate de modificarea legii fundamentale. Acesta a menţionat că, "din motive lesne de înţeles", camerele de luat vederi vor avea doar acces parţial.

Crin Antonescu a anunţat în prezenţa camerelor de luat vederi şi a reporterilor că în urma deciziei plenului comisiei de revizuire, luată cu "o largă majoritate", se va permite accesul presei pe toată durata dezbaterilor acestui for, iar în cazul camerelor de luat vederi accesul va fi limitat.

Preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei a precizat că reporterii televiziunilor şi presei scrise pot asista la dezbateri pe toată durata desfăşurării lucrărilor.

"Cu privire la regimul presei şi la solicitarea dumneavoastră de a participa la desfăşurarea integrală a lucrărilor este aceea de permite accesul reprezentanţilor presei în permanenţă la lucrările comisiei, vorbesc de şedinţa de astăzi deocamdată, pentru că se votează la fiecare şedinţă - dar în principiu probabil vom menţine acest lucru - cu mijloace audio, cu înregistrarea tuturor discuţiilor, cu prezenţa fizică a reprezentanţilor presei în sală atât cât doresc, dar cu imagini vizuale doar la începutul şedinţei din motive care cred că sunt lesne de înţeles şi care de asemenea sper din tot sufletul că nu afectează în niciun fel transparenţa lucrărilor acestei comisii", a afirmat Antonescu, citat de Mediafax.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ