Antonescu: Nu am cedat ameninţărilor lui Băsescu, nu o să cedăm nici ameninţărilor lui Dragnea

| 13 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că liberalii nu vor ceda în faţa ameninţărilor social-democraţilor Liviu Dragnea şi Ilie Sârbu, punctând că aceştia pot să renunţe la înţelegerea iniţială a USL şi să formeze o altă majoritate.

"Noi am avut o înţelegere iniţială în faţa alegătorilor români, care s-a stabilit în anumiţi termeni. Dacă dl. Dragnea constată astăzi că are majoritate singur, aşa cum constată şi dl Sârbu cu un aer ameninţător, dânşii nu au decât să renunţe la înţelegerea iniţială a USL, să folosească această majoritate şi să facă alt Guvern, nu-i niciun fel de problemă, dar nu putem fi noi acuzaţi că suntem cei care vrem să rupem înţelegerea iniţială. Noi sub ameninţare şi sub şantaj nu lucrăm. Nu am cedat ani de zile din Opoziţie fiind, ameninţărilor de tot felul ale lui Traian Băsescu, nu o să cedăm la ameninţările domnului Dragnea", a declarat Antonescu, la Antena 3.

El a mai arătat că postul de preşedinte al Senatului revine PC, potrivit protocolului ACD, în condiţiile în care PNL ar obţine Preşedinţia României. Antonescu a susţinut că în situaţia în care cineva doreşte schimbarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului 'poate să o facă'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ