Antonescu: Ponta poate să se menţină la putere cel mult până în toamnă

| 23 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis duminică lui Victor Ponta că este ''spre binele său'' să îl accepte vicepremier pe Klaus Iohannis, în caz contrar el ar putea să rămână premier cel mult până în toamnă.

Întrebat în emisiunea ''După 20 de ani'' difuzată de Pro TV dacă îl vede ca viitor premier pe Klaus Iohannis, Crin Antonescu a replicat: ''Nu numai că-l văd, dar uite aşa, din emisiunea asta de aici, îi şi transmit domnului Ponta un mesaj foarte simplu: să accepte ceea ce e dreptul nostru şi ceea ce-i spre binele domniei sale, să-l aibă pe dl Klaus Iohannis vicepremier decât, mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis să devină premier. Evident, în locul domniei sale''.

În opinia sa, Victor Ponta poate cel mult să se menţină la putere până în toamnă.

''Domnul Ponta face acum o alegere nu pentru o săptămână, pentru două, pentru trei. Domnul Ponta poate cel mult să se menţină la putere până în toamnă - în cel mai bun caz pentru domnia sa - dar în condiţiile în care a rupt USL n-are cum să-şi mai imagineze că poate rămâne premier după toamnă, decât cu un preşedinte pe care-l pune domnia sa'', a mai spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 2014
Horia Nabot
Tonta și președenția = prostul și megalomania
... cică țiganul când s-a crezut împărat, pe tac-său de-îndat' l-a spânzurat !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ