Antonescu: Vom pune noi capăt acestei chestiuni, pentru că nu putem să stăm la nesfârşit în acest joc

| 23 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la ProTV, că, dacă Victor Ponta nu va accepta propunerile PNL, liberalii vor pune capăt acestei situaţii.

'N-am dat niciun ultimatum. Domnul Ponta a spus că aşteaptă până luni propunerile noastre şi noi i-am spus că, la rândul nostru, ştie propunerile, le ştie de două săptămâni şi aşteptăm şi noi până luni, pentru că luni vine Parlamentul să le punem în practică. Nu le punem în practică, vom pune noi capăt acestei chestiuni, pentru că noi nu putem să stăm la nesfârşit în acest joc. (...) Noi nu mai putem ţine ţara în această situaţie şi domnul Ponta ne va spune mâine ( luni-n.r.) dacă doreşte să avem un Guvern în continuare împreună sau nu', a precizat Antonescu, în emisiunea ''După 20 de ani''.

Întrebat dacă toţi miniştrii PNL îşi vor da demisia, Antonescu a replicat: ''Vă imaginaţi... Situaţia se va încheia''.

Liderul liberal a adăugat că USL nu se va rupe 'de la nişte scaune', ci din cauza unor principii şi fapte.

'Domnul Klaus Iohannis nu e un titirez, un birlic, un pesedist, ceva pe care să îl pună domnul Ponta pe unde doreşte. Domnul Iohannis este prim-vicepreşedintele PNL şi el a fost propus de noi într-o poziţie, nu unde ar vrea domnul Ponta. Noi ne punem miniştri în poziţiile respective. Noi am propus Klaus Iohannis ministru de Interne şi viceprim-ministru. Avem dreptul la o poziţie de viceprim-ministru pe care o dăm aceluia dintre miniştrii noştri pe care îl alegem noi. (...) Alianţa nu se rupe de la nişte scaune, se rupe de la nişte principii şi de la nişte fapte. Fiecare partid are identitatea, autonomia şi drepturile lui', a mai spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ