Iohannis, despre revizuirea Constituţiei: Cred că nu mai e nicio şansă pentru un referendum

| 24 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că nu crede că proiectul de revizuire a Constituţiei mai are vreo şansă să fie promovat, respectiv să se ajungă la convocarea referendumului pe această temă odată cu alegerile europarlamentare.

Iohannis a fost întrebat câte şanse mai dă promovării proiectului de revizuire a Constituţiei printr-un referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare.

"Nicio şansă, nici nu cred că se va ajunge acolo. (...) După părerea mea, strict personală, sunt şanse mari să nu avem referendum pe Constituţie. Motivul ar fi că acest proiect a fost însuşit de USL, dacă USL intră în dificultate sau se rupe, atunci cine ar mai susţine acest proiect? Curtea Constituţională a făcut nenumărate comentarii pe proiectul de Constituţie, toate acestea ar trebui readuse, rediscutate în USL, reformulate, unele abandonate. Nu sunt convins că mai există voinţa politică necesară pentru a duce mai departe un proiect de aşa amploare", a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ