Klaus Iohannis: Negocierile pentru remaniere au eşuat

| 24 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine o conferinţă de presă la sediul central al PNL. Urmariti live declaratiile de presa pe obiectiv.info.

-- Cu siguranta va amintiti ca, la inceputul lunii februarie, conducerea PNL a luat in discutie situatia noastra de la guvernare.

-- Analizand situatia din PNL, am hotarat sa facem cateva schimbari, inlocuirea a 4 ministri care trebuiau sa ocupe urmatoarele functii: sanatate, finante, economie si interne.

--- Suntem la sfarsitul lunii februarie si lucrurile nu au mers mai departe. PNL a solicitat exact pozitiile pe care le-a avut si inainte, doar cu o mica modificare care nu a fost considerată de fond ci de forma. Totusi, au trecut 3 saptamani si nu s-a putut realiza aceasta remaniere.

-- Partnerii nostrii, PSD sau mai nou, USD, se pare ca nu au dorit sa faca aceste schimbari. Daca la inceput, totul parea in regula, pe parcurs au inceput noi pretexte si discutii, de ce nu se poate face aceasta remaniere. Au fost mai multe negocieri si discutii, dar s-a ajuns intr-un impas la sfarsitul saptamanii trecute.

-- Astazi tragem concluzia ca negocierile pentru remaniere au esuat.

--- Aceasta situatie evident va fi adusa la cunostinta si in dezbaterea delegatiei permanente a PNL, maine, in jurul orei 19:00, si acolo se va trage o concluzie.

 

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ