C.T. Popescu: Să îl aud pe domnul Iohannis a fost o binefacere. Acest tip de discurs este știrea zilei

| 24 feb, 2014

Scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat declarațiile prim vicepreședintelui PNL, Klaus Iohannis, care a afirmat că negocierile cu PSD au eșuat și că, cel mai probabil, miniștrii liberali își vor da demisia din Guvern.

Cristian Tudor Popescu a precizat pentru digi24.ro. că nu anunțul lui Iohannis legat de negocierile cu PSD a fost scopul ieșirii sale publice. Jurnalistul consideră că a fost „un prim exercițiu de campanie”, făcut cu un alt tip de discurs față de ceilalți politicie

„Nu am aflat ceva nou în această după-amiază. Nu avem un breaking news în ceea ce a spus domnul Iohannis. Ce mai poate continua între PSD și PNL după ultimele declarații ale domnului Antonescu și reacțiile lui Victor Ponta? Ce am văzut astăzi a fost un prim exercițiu de campanie a lui Klaus Iohannis, care va face tandem cu Crin Antonescu în lunile care urmează (...). A fost o probă de nou stil politic în campania electorală româneacă. Pentru mine, să îl aud pe domnul Iohannis a fost o binefacere. Nu neapărat în legătură cu ce spune, cu conținutul, cu politica, cu ideile, ci cu modul în care vorbește. (...) Știe să nu folosească decât atâtea cuvinte cât este nevoie. Este un politician cu un minimum de adjective, fără epitete, fără exprimări colorate, așa cum folosesc toți din punct de vedere propagandistic și manipulator. Acest tip de discurs este în sine știrea acestei zile. Acest tip de discurs va încerca să îl prezinte domnul Iohannis electoratului ca pe o alternativă la ceea ce auzim de la ceilalți politicieni de vârf de ani de zile”, a spus jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ