Antonescu: Ponta să-l demită pe Blănculescu pentru declaraţii ale acestuia în privinţa NATO

| 04 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a cerut, vineri, premierului Victor Ponta să-l demită pe consilierul său onorific Ionel Blănculescu, pentru o serie de declaraţii ale acestuia în legătură cu NATO şi prezenţa militarilor americani în România.

Liderul PNL a citat şi a criticat afirmaţii ale lui Blănculescu în care susţinea că România ar deveni "o ţintă perfectă" prin prezenţa americană în România, în contextul unei curse a înarmării în zonă sub egida NATO.

Antonescu a susţinut că nu-i contestă dreptul la opinie lui Blănculescu, însă declaraţiile acestuia în calitate de consilier al primierului i se par "extrem de grave şi de natură a impune o reacţie imediat şi tranşantă a primului ministru".

"Cerem prim-ministrului Victor Ponta să-l elibereze pe domnul Blănculescu din calitatea de consilier, fără ezitare, imediat, considerând că în caz contrar îşi asumă, împărtăşeşte acest tip de declaraţii. (...) Domnul Blănculescu poate să creadă orice, poate să afirme convingerile sale, poate să intre şi în greva foamei, poate să facă orice formă de protest legală, împotriva manevrelor militare americane de la Deveselu sau din altă parte pe glob, nu o poate face însă în calitate de consilier al primului ministru, fără ca primul ministru să fie implicat în această chestiune", a afirmat preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
Deceneus
Sa fie f.f.f clar,cine e de acord cu declaratiile lui "banculescu" ori e prost ori e tampit. Consilierul Dlui CIUCIURICI cred ca a vrut sa faca o gluma (dasr extrem de proasta) asemeni unui cetatean turmentat. Ar fi normal, ca cei in cauza , sa-si mute arealul unor astfel de declaratii si convingeri in minunata CRIMEE(nooua resedinta a lui RASPUTIN). Onor Dl ministru daca nu il demite pe bancur-escu poate fi socotit inamicul nr. 1 al Romaniei si al poporului Roman.
04 apr, 2014
anna
Are dreptate
D-l BLanculescu.Si noi suntem de aceeasi parere.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ