Valeriu Zgonea: Crin Antonescu este preocupat să facă o fuziune cu PDL

| 04 apr, 2014

Liderul liberal Crin Antonescu este preocupat să facă o fuziune cu PDL, după 25 mai, a declarat vineri, la Reşiţa, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Este preocupat de această fuziune şi să vă explice dumneavoastră cum proiectul de dreapta european o să introducă democraţia liberală şi o să se ducă în PPE, după care o să facă o fuziune pentru toamnă. O să spună că Alianţa DA, care ne-a adus mari beneficii nouă, românilor, este mai benefică decât Alianţa USL. Eu cred în proiectul USL, cu sau fără Crin Antonescu. Liberalii au făcut, cu noi împreună, un an 2013 excepţional pentru România, în care oamenii au început să aibă încredere că se poate guverna şi pentru ei', a afirmat Valeriu Zgonea.

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, există liberali care au rămas pe funcţii - prefecţi, subprefecţi şi şefi de deconcentrate, dar şi în alte funcţii la nivel naţional - care sunt ţinuţi acolo să performeze pentru România.

'O avea domnul Antonescu o agendă personală, dar ei sunt, în continuare, la guvernare, pentru că proiectul USL este proiectul cetăţenilor. Mesajul domnului Ponta este unul corect. Eu cred că acei oameni au fost recomandaţi de PNL pentru că sunt profesionişti. Şi cred că sunt acolo pentru a face treabă pentru Guvernul României şi pentru România, nu pentru a face campanie electorală pentru PNL. Aceasta este diferenţa între Victor Ponta, PSD şi guvernarea PDL-Băsescu', a precizat Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ