Zgonea îi răspunde lui Băsescu:Resping orice încercare de influenţare a votului membrilor Camerei Deputaţilor

| 03 apr, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a trimis joi o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu în care îi transmite că respinge orice încercare de influenţare a votului deputaţilor şi că proiectul de lege pentru aprobarea ordonanţei privind majorarea accizei la carburanţi îşi va urma cursul legislativ.

'Referitor la scrisoarea dumneavoastră privind proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului fiscal, vă precizez următoarele: proiectul îşi va urma cursul legislativ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, proiectul legislativ se află în dezbatere la Comisia de buget a Camerei. Fiecare deputat va avea posibilitatea să consulte raportul comisiei şi în cadrul dezbaterii din plenul Camerei Deputaţilor să îşi exercite dreptul de vot în cunoştinţă de cauză', se arată în scrisoarea lui Zgonea, remisă joi AGERPRES.

Preşedintele Camerei adaugă că în acest context respinge orice încercare de influenţare a votului deputaţilor.

'Având în vedere principiul separării puterilor în stat şi faptul că mandatul parlamentarilor nu este unul imperativ resping orice încercare de influenţare a votului membrilor Camerei Deputaţilor şi vă cer, domnule preşedinte, să vă menţineţi în limitele mandatului constituţional pe care l-aţi primit', încheie Zgonea.

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis miercuri o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în care solicita respingerea prevederilor OUG 111/2013 referitoare la acciza pe carburanţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 2014
Doamne cine-a ajuns sa conduca tara asta...un strungar politruc...agramat si analfabet!!!
Guvernul Ponta ne explica prin declaratiile lui Zgonea, cu articole din Constitutia Romaniei, ca respecta atributiile cu privire la angajarea raspunderii Guvernului pe un program.Explicatia lui Zgonea nu spune nimic despre masuri ce trebuie sa ajute Romania,Guvernul Ponta arata ca nu este capabil sa spuna ceva concret despre o serie de masuri necesare sau importante pentru Romania.




Ponta este un pericol doar ca exista, iar guvernul PSD…un guvern de baroni si ceva interlopi. Noi populatia acestei tari care am trecut prin: fsn-pdsr-psd, am dori sa nu mai fim condusi de infractori si daca ar avea macar 1% demnitate Domnul Ponta (si stapanul lui direct Hrebenciuc & tata socru ilie sarbu) il rugam sa isi cumpere teren pe Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte din insulele Cook si sa ne lase. Cat despre cresterea economica doar clinentela politica a pds poate spune ca le-a crescut nivelul de trai, noi ceilalti 19 milioane….rabdam inca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ