Deputatul Ioan Bălan: Guvernul e cu mâinile până la coate în buzunarele oamenilor

| 04 apr, 2014

Vicepreşedintele PDL, deputatul sucevean Ioan Bălan, a declarat presei, vineri, că deputaţii democrat liberali vor vota împotriva ordonanţei privind acciza suplimentară de 7 eurocenţi la litrul de carburant, introdusă de la 1 aprilie.

Bălan consideră că actualul Executiv este ''cel mai inventiv guvern'' şi ''guvernează cu mâinile până la coate în buzunarele oamenilor'', după ce a introdus 37 de noi taxe şi impozite.

''Guvernul Ponta bagă mâna în buzunarele oamenilor în fiecare zi prin introducerea unor noi taxe. Am auzit un coleg de-al meu spunând că românii când se uită la un stâlp văd un stâlp şi atât. Pesediştii, în speţă Guvernul Ponta, când se uită la un stâlp văd o taxă. Astăzi, Guvernul Ponta se poate lăuda cu 37 de noi taxe. În traducere, înseamnă că Guvernul Ponta guvernează cu mâinile până la coate în buzunarele oamenilor. Nenorocirea este că aceşti bani sunt folosiţi în mare parte în interes electoral (...) Trebuie să reamintim că Guvernul Ponta este cel mai inventiv guvern în ceea ce priveşte introducerea de noi taxe şi impozite'', a spus Bălan.

Totodată, Bălan i-a criticat pe cei care au format USL şi nu îşi asumă unitar decontul guvernării.

''Văd azi un USL care, în ceea ce priveşte decontarea guvernării, vorbeşte pe două voci, adică PSD care îşi asumă guvernarea şi PNL care nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Cel care a iniţiat şi propus acciza suplimentară de 7 eurocenţi a fost ministrul liberal de Finanţe, Daniel Chiţoiu. Cei de la USL nu au fost capabili să abordeze o guvernare având ca bază prezentul şi viitorul. Ei au plecat din start cu ură faţă de Băsescu şi guvernarea Boc, fără să ia decizii care să anuleze vreuna din măsurile luate de Guvernul Boc, măsuri criticate de dimineaţă până seară. Cei de la USL s-au constituit din ură şi au sfârşit urându-se între ei'', a mai spus Bălan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ