Antonescu: PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

| 03 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reafirmat luni că PSD şi PNL vor candida separat la alegerile europarlamentare, susţinând că în şedinţa USL de duminică nu s-a discutat despre acest subiect.

'Nu s-a discutat nimic despre acest lucru. Noi, aseară, am discutat despre proiectele legislative, despre CSAT, nu am discutat nimic despre aşa ceva. Am văzut şi eu astăzi în ziare. (...) Ieri a apărut ştirea 's-au hotărât să meargă pe liste comune şi probabil azi dezbaterile'. Nu am discutat aşa ceva', a spus Crin Antonescu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă listele comune i-ar fi avantajat pe liberali, el a afirmat că în această situaţie şi PSD, şi PNL 'strict aritmetic ar pierde câte ceva'.

'Ar scoate poate cu un europarlamentar mai puţin, ar rata prilejul PSD pe zona sa, PNL pe zona sa de a demonstra o forţă electorală. Astea sunt dezavantajele, există alte avantaje. Nu există decât deciziile în vigoare şi în PSD şi în PNL de a merge pe liste separate', a explicat Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat că vineri, în şedinţa Biroului Politic şi la Delegaţia Permanentă a partidului, liberalii vor face cel puţin o nominalizare pentru MAI.

'Vom face evident cel puţin o nominalizare pentru MAI. Vom discuta în general activitatea guvernamentală, ar putea fi mai multe schimbări de miniştri, ar putea fi numai aceasta', a spus Antonescu.

Întrebat dacă liberalii sunt nemulţumiţi de cum acţionează miniştrii PNL, el a răspuns: 'Câtă vreme sunt în funcţii, înseamnă că partidul care îi susţine acolo, primul ministru sunt mulţumiţi de activitatea lor'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ